Foreningen

Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen (NF-Danmark) blev etableret i 1987 med følgende formål :

1. At yde støtte til NF-patienter og deres pårørende med information om sygdommen samt information om social og arvemæssig rådgivning.
  2. At tilbyde rammer, hvor børn, unge og voksne kan mødes med ligestillede til faglig udvikling, samvær og erfarings-udveksling.
  3. At udbrede kendskabet til sygdommen, dens forebyggelse og behandling for derved at skabe bedre forståelse for NF-patienter.
  4. At yde støtte til videnskabelig forskning af sygdommen og dens behandling. At samarbejde med foreninger og organisationer i andre lande, som arbejder inden for samme interesseområder som NF-Foreningen.

Foreningen har idag ca. 600 medlemmer og desuden medlem af Sjældne Diagnoser. Der formodes at være 1500-3000 danskere med sygdommen.

Foreningen tilbyder en række fordele for medlemmer bl.a. kurser for forældre til nydiagnosticerede børn, kurser for unge og voksne med NF samt familiekurser. Vi opfordrer derfor alle med sygdommen, herunder familiemedlemmer og pårørende at indmelde sig i en af medlemskategorierne (se menupunktet “Støt os her“) for derigennem at få gavn af foreningens tilbud samt støtte vores fælles sag.

Foreningens formand er Uffe Jaenicke som træffes på telefon: 20 11 64 20 på e-mail: formand@nfdanmark.dk. Telefontid: Mandag – fredag mellem kl. 19.00 og kl. 21.00. Det vil også være muligt at træffe formanden i weekenderne. Den øvrige bestyrelse træffes bedst om aftenen.

Foreningen kan ligeledes findes på Facebook (tryk på facebook-ikonet i bunden af siden)