Foreningens målsætning

• At yde støtte til NF-patienter og deres pårørende med information om sygdommen, hjælp til medicinsk, social og arvemæssig rådgivning.
  • At udbrede kendskab til sygdommen, dens forebyggelse og behandling, og derved skabe forståelse for de af sygdommen ramtes kår.
  • At yde støtte til videnskabelig forskning af sygdommen og dens forebyggelse og behandling.
  • At tage kontakt med foreninger og organer i andre lande, som arbejder for sygdommens bekæmpelse, for derigennem at opnå bedre kendskab til sygdommen.