Medlemskategorier og kontingent

Du kan blive medlem, og dermed støtte foreningens formål, på følgende måder:

• F: Familiemedlemskab, som giver ret til at hele familien (på den pågældende bopæl) kan deltage i NF-foreningens arrangementer. Kontingentet giver én stemme på årsmødet.
  • A: Medlemskab for enlige, som det nuværende A-medlemskab.
  • B: Medlemskab for unge under 30 år, som er udeboende (hvor familien har et F- eller A-medlemskab). Dette giver ret til at deltage i NF-foreningens aktiviteter, men giver ikke stemmeret på årsmødet (ønsker man det, må man vælge et A- eller F-medlemskab).
  • C: Støttemedlem.

Kontingentsatser – gældende fra 01-01-15 – kontingentsatserne er uændret i 2016 og 2017:

F- medlemskab: kr. 250,- Sammen med kontingentopkrævningen modtages et indbetalingskort til et frivilligt bidrag på kr. 200,-. Bruger man betalingsservice oprettes der automatisk en betaling på det frivillige bidrag, som så kan afvises, hvis man ikke ønsker at betale det. Betales de kr. 200,- får man fradrag på selvangivelsen, dvs. omkostningen reelt bliver mellem kr. 120,- og kr. 135,- (alt efter bopælskommune).

A-medlemskab: kr. 225,- Her fremsendes kun indbetalingskort på kontingentet, men yderligere bidrag er naturligvis velkomne.

B- medlemskab: kr. 125,- Her fremsendes kun indbetalingskort på kontingentet, men yderligere bidrag er naturligvis velkomne.

C-medlemskab kr. 150,- Her fremsendes kun indbetalingskort på kontingentet, men yderligere bidrag er naturligvis velkomne.

Alle medlemskaber modtager medlemsbladet NF-NYT samt andet orienteringsmateriale og kan derigennem følge med i, hvad der foregår i foreningen til gavn og glæde for vore medlemmer med NF. A-, B- og F-medlemmer kan deltage i NF-foreningens kurser og andre arrangementer.

HUSK – jo flere vi er – des stærkere bliver vi!

Du kan indmelde dig på tlf.: 70 22 70 10  eller ved at sende en e-mail med oplysning om navn, adresse, tlfnr. og ønsket medlemskab til formand Lene Lind (formand@nfdanmark.dk).