Facebook Image
   

Navigation  

   

Hjælp om..  

   

GTranslate  

   

Hvem er online?  

Vi har 4 gæster og ingen medlemmer online

   

Login Form  

   
   
Fejl

Center for Sjældne Handicapgrupper

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 
Details
Bookmark and Share

 

Center for Små Handicapgrupper (CSH) er ophørt som selvstændigt center og indgår fra den 1. januar 2011 sammen med 12 andre videnscentre i Videnscenter for Handicap og Socialpsykiatri (ViHS) i Servicestyrelsen. Det nye videnscenter ViHS bliver fysisk placeret i hhv. København, Århus og Aalborg.

Fra årsskiftet bliver CSH altså en del af et større videnscenter under Socialministeriets Servicestyrelse. Sjældne Diagnoser er dialogpartner med henblik på at sikre, at der i fremtiden vil være de rette tilbud til sjældne familier. Der arbejdes på en fremtidig placering af indsatsen for foreningsløse sjældne – den såkaldte kontaktpersonordning – hos Sjældne Diagnoser. Dette er imidlertid ikke endeligt på plads. Når og hvis der sker afgørende nyt om den fremtidige opgavevaretagelse, offentliggøres det på Sjældne Diagnosers hjemmeside.

Læs evt. mere på Center For Sjældne Handicaps hjemmeside.

Har I brug for at kontakte CSH for rådgivning kan dette ske via telefon 72 42 70 47 eller ved at kontakte rådgiverne direkte på de numre der fremgår ved at følge dette link til Team Sjældne Handicaps.  

 

 

   

Arrangementer  

   

DUKH Rådgivning  

   

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

© 2017 - NF-Danmark * Strynøvej 25 * Hammerum * 7400 Herning * CVR 13 03 55 98 * TLF 45 41 15 80 / 20 11 64 20 (begge efter 16.00)